Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ν. Βούτσης: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία

Ν. Βούτσης: Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, δήλωσε:

« Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, αυτό είναι το διαχρονικό μήνυμα που όλες οι γενιές έχουν ανανεώσει κάθε φορά με πόνο με αίμα, με αγώνες, μέσα σε αυτά τα περίπου 200 χρόνια από τους αγώνες που εμπέδωσαν την Εθνική Ανεξαρτησία στη χώρα μας.

Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων θέλω να πω, ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, να αποδομήσει, να αρνηθεί στη χώρα μας, στο λαό μας, στις Ένοπλες Δυνάμεις τον ρόλο για μια πύλη και γέφυρα σταθερότητας, ανάπτυξης και ειρήνης στα σύνορα της Ευρώπης με δύο άλλες ηπείρους. Σ’ αυτό το ρόλο σταθερά μένουμε και για αυτό το ρόλο σταθερά εργαζόμαστε, τόσο με τους αγώνες του ο Ελληνικός λαός, όσο και με την παρουσία τους οι Ένοπλες Δυνάμεις.»

Πριν την έναρξη της παρέλασης, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, υποδέχθηκε και φιλοξένησε στο γραφείο του στη Βουλή, την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β΄, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Αμύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σάββα Αγγελίδη, τους εκπροσώπους των κομμάτων κ. κ: Νίκο Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Κωστή Χατζηδάκη από τη Νέα Δημοκρατία, Κώστα Σκανδαλίδη από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη και τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Μάριο Γεωργιάδη καθώς και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπους των Ανωτάτων Δικαστικών Αρχών και του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ – Συναντήσεις στα κορυφαία Πανεπιστήμια – Κοντά στην ομογένεια για την 25η Μαρτίου

Ο Λευκός Οίκος εόρτασε την 25η Μαρτίου – Μπάιντεν: «Φίλοι είναι δυο ψυχές σε ένα σώμα και αυτό είναι η Αμερική και η Ελλάδα»

Μεγαλειώδης παρέλαση της Μητρόπολης Ταμασού για τις Εθνικές Επετείους με 12μετρη ελληνική σημαία

Νέα Υόρκη: «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία» η Ελληνοαμερικανίδα Κατερίνα Καρανδρίκα

Ό,τι να ‘ναι ο Πλεύρης – Κατηγόρησε την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για τον Κασσελάκη στη Θήβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...