Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παναγιώταρος στην Guardian: Και τι έγινε που ο αρχηγός μας φωτογραφήθηκε με τη ναζιστική σβάστικα;

Ο Παναγιώταρος στην Guardian: Και τι έγινε που ο αρχηγός μας φωτογραφήθηκε με τη ναζιστική σβάστικα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με απύθμενο θράσος απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος σε ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου της εφημερίδας Guardian, Antony Loewenstein, για τις πρόσφατες φωτογραφίες-ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τον προφυλακισμένο αρχηγό της ΧΑ, Νίκο Μιχαλολιάκο, να χαιρετά ναζιστικά μπροστά σε μια σημαία με τη σβάστικα.

«Και τι έγινε που ο αρχηγός μας φωτογραφήθηκε δίπλα σε μια ναζιστική σβάστικα πριν από 40 χρόνια; Αν ρωτήσετε έναν έναν τους ηγέτες στην Ευρώπη τι έκαναν πριν από δεκαετίες, θα μπορούσατε να βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες», ήταν η απάντηση του Ηλία Παναγιώταρου στον αρθρογράφο, ο οποίος αναφέρει μάλιστα ότι αυτό που χαρακτήριζε τον Παναγιώταρο ήταν η ηρεμία με την οποία απαντούσε στις ερωτήσεις γύρω από «καυτά» θέματα της οργάνωσης.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφερόμενος στην άνοδο της Χρυσής Αυγής είπε πως «βρισκόμαστε σε άνοδο, η υποστήριξη του κόσμου μεγαλώνει παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει αποδυθεί σε μια δίωξη -100% πολιτική- εναντίον της Χρυσής Αυγής. Κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής πιστεύει στο έθνος, την κληρονομιά, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια», τόνισε ο χρυσαυγίτης βουλευτής.

Στη συνέχεια επαίνεσε τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, και τη Ρωσία σημειώνοντας πως «σύντομα θα γίνει η ηγετική υπερδύναμη του κόσμου». «Μου άρεσε που η Μόσχα άρχισε τις παρακολουθήσεις εναντίον των ΜΚΟ. Εδώ στην Ελλάδα το 99% από αυτές θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, καθώς είναι πράκτορες της παγκοσμιοποίησης» είπε ενώ σε άλλο επιτέθηκε στους μουσουλμάνους μετανάστες επειδή όπως είπε «είναι τζιχαντιστές και θέλουν να καταλάβουν την Ευρώπη».

«Αν οι Σύριοι, Λύβυοι ή οι Ιρακινοί θέλουν να πάνε κάπου, ας πάνε στις ΗΠΑ που προκάλεσε τους πολέμους στις χώρες τους. Ας τους πάρουν οι Αμερικανοί», συνέχισε ο Παναγιώταρος.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος ήρθε στην Ελλάδα για ρεπορτάζ με τους μετανάστες που κρατούνται κάτω από απάνθρωπες συνθήκες σε μπουντρούμια και έτσι μίλησε και με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον οποίο, όπως γράφει, συνάντησε έξω από τα γραφεία της ανακρίτριας συνοδευόμενο από τη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

xa3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βλαντίμιρ Πούτιν: «Όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση θα τιμωρηθούν»

Λόιντ Όστιν: Ο Πούτιν θέλει να προχωρήσει παραπέρα αλλά πρέπει να τον σταματήσουμε στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Ο Πούτιν «σκέφτεται» τη δημιουργία μιας μεγάλης «ουδέτερης ζώνης» μέσα στην Ουκρανία

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...