Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλλαγές για τους συμβασιούχους – Τι ανακοίνωσε ο Σκουρλέτης

Αλλαγές για τους συμβασιούχους – Τι ανακοίνωσε ο Σκουρλέτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέχρι την εξεύρεση οριστικής λύσης στο θέμα της σχέσης εργασίας των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων το υπουργείο Εσωτερικών μελετά βελτιώσεις στο υφιστάμενο πλαίσιο απασχόλησης, όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους σωματείων συμβασιούχων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι το υπουργείο επεξεργάζεται μία πρότυπη σύμβαση εργασίας για όλη την επικράτεια, προκειμένου να αποφευχθεί η σημερινή πανσπερμία συμβάσεων.

Ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τους εκπροσώπους των σωματείων και της ομοσπονδίας σε συνεργασία και ως προς την καταγραφή των περιπτώσεων που δεν παρέχονται Μέσα Ατομικής Προστασίας από τους δήμους, προκειμένου το υπουργείο να συμβάλει στη συνολική προσπάθεια ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να τα λάβουν.

Τέλος, επισήμανε ότι το ζήτημα της εργασιακής σχέσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και στόχος είναι η επίλυσή του με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αμφισβητείται η λύση, αλλά και στον κατάλληλο χρόνο, προκειμένου να είναι περισσότερες οι διαθέσιμες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν θα δώσει 13ο και 14ο μισθό, αλλά σχεδιάζει νέα πλήγματα στους δημοσίους υπαλλήλους

Νίκος Ανδρουλάκης στο TikTok: Θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι το σκάνδαλο των email;

Ποιους εκλογείς διαγράφει από τους εκλογικούς καταλόγους το υπουργείο Εσωτερικών

Πρώτο κρούσμα πανώλης στην Αττική: Εντοπίστηκε σε μονάδα με αιγοπρόβατα στον Ασπρόπυργο

Ανασχηματισμός Γενικών Γραμματέων υπουργείων – Όλα τα νέα πρόσωπα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...