Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστέςΚύπροςΙσραήλΚουρδιστάνΤουρκίαΣκόπιαΒαλκάνιαΙράν

Αλλαγές για τους συμβασιούχους – Τι ανακοίνωσε ο Σκουρλέτης

Μέχρι την εξεύρεση οριστικής λύσης στο θέμα της σχέσης εργασίας των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων το υπουργείο Εσωτερικών μελετά βελτιώσεις στο υφιστάμενο πλαίσιο απασχόλησης, όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους σωματείων συμβασιούχων.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι το υπουργείο επεξεργάζεται μία πρότυπη σύμβαση εργασίας για όλη την επικράτεια, προκειμένου να αποφευχθεί η σημερινή πανσπερμία συμβάσεων.

Ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε τους εκπροσώπους των σωματείων και της ομοσπονδίας σε συνεργασία και ως προς την καταγραφή των περιπτώσεων που δεν παρέχονται Μέσα Ατομικής Προστασίας από τους δήμους, προκειμένου το υπουργείο να συμβάλει στη συνολική προσπάθεια ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να τα λάβουν.

Τέλος, επισήμανε ότι το ζήτημα της εργασιακής σχέσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και στόχος είναι η επίλυσή του με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αμφισβητείται η λύση, αλλά και στον κατάλληλο χρόνο, προκειμένου να είναι περισσότερες οι διαθέσιμες επιλογές.

Σκουρλέτης: Χρυσαυγίτες – νεοφασίστες επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή και ο Μητσοτάκης δεν καταδικάζει

Σκουρλέτης: Ανακόλουθος ο Μητσοτάκης στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η Χρυσοβελώνη απαντά στους ΑΝΕΛ: Δεν υπήρξε καμιά απολύτως διαγραφή, παραιτήθηκα

Σκουρλέτης: Η μεγαλύτερη αποστασία είναι των Ν.Δ. – ΚΙΝΑΛ από τις θέσεις τους για το Μακεδονικό