ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Γιάννης Κωνσταντίνου, Γιάννης Μπουτάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Νέα Δεξιά, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φαήλος Κρανιδιώτης,


















































Politico: «Σε νέα κούρσα εξοπλισμών η Δύση -Πουλάει την ειρήνη για να αγοράσει πόλεμο»
Τουρκία: Ανατροπή για τα αίτια θάνατου τριών μελών οικογένειας τουριστών στην Κωνσταντινούπολη
H Ζαχάροβα απαντά στον Πιστόριους για τα σενάρια επίθεσης της Ρωσίας σε μέλος του ΝΑΤΟ
17 Νοεμβρίου 2025: Ποιοι δρόμοι κλείνουν - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Οι Ρώσοι χτύπησαν τουρκικό πλοίο με 4.000 τόνους υγραέριο σε ουκρανικό λιμάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μηνυτήρια αναφορά για να ελεγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για αντίστοιχες δηλώσεις, κατέθεσε όπως είχε προαναγγείλει ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.
«Αμ’ έπος, αμ’ έργον. Μία πράξη ηχεί δυνατότερα από 1000 λέξεις. Μόλις καταθέσαμε, μαζί με τον Γραμματέα Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Γιώργο Παλάζη, μηνυτήρια αναφορά, για να ελέγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο πολιτευτής του Ποταμιού Γιάννης Κωνσταντίνου για το «ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε» δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης, δίνοντας το έγγραφο της μήνυσης στην δημοσιότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, οι ποινές είναι βαρύτατες για τους αρνητές γενοκτονίας αναγνωρισμένης από το ελληνικό κράτος.
























































