ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Εξάρχεια, Νίκος Τόσκας, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έμφαση στην αλλαγή νοοτροπιών και συμπεριφορών, ώστε η Αστυνομία να είναι «πιο φιλική στον πολίτη και πιο αποτελεσματική», προσέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Παράλληλα, αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν στα Εξάρχεια, υποστήριξε ότι οι οδηγίες που διαθέτει η Αστυνομία είναι «να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων», καθώς επίσης και ότι καταβάλλονται προσπάθειες να συλλαμβάνονται «όσοι εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο».
Ο κ. Τόσκας, επιπλέον, έκανε λόγο για «μπαχαλάκηδες», οι οποίοι «δημιουργούν το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια» και «συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών».
Τέλος, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι δεν κάνει εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση, καθώς και ότι δεν παίρνει σαφείς θέσεις σε εθνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας.
«Η τακτική της Ν.Δ. να χαϊδεύει ή να αποφεύγει την κριτική σε ακροδεξιούς κύκλους λειτουργεί υπονομευτικά για την ομαλή θεσμική δημοκρατική λειτουργία» σημείωσε, με νόημα.
























































