ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, Εφημερίδα Νέα Σελίδα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,


















































«Σανδαλάκηδες» ακτιβιστές του Στολίσκου για τη Γάζα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη μετά από ισραηλινή αναχαίτιση - Ανακοίνωση ΥΠΕΞ
Ρήξη στην ιρανική ηγεσία: Πεζεσκιάν και Γκαλιμπάφ θέλουν να «ξηλώσουν» τον Αραγτσί
Μάλι: Οι εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα καλούν σε ενιαίο μέτωπο και ξεκινούν τον αποκλεισμό του Μπαμακό
Το Ιράν ενεργοποιεί την αεράμυνα την ώρα που ο Τραμπ αντιμετωπίζει την προθεσμία του Κογκρέσου
Euroleague: Νίκη θρίλερ για Παναθηναϊκό σε Βαλένθια (105-107 παράταση) και φουλ για Final4
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του για την αίσια έκβαση στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ εκφράζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο κ. Τζανακόπουλος σημειώνει ότι ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών έχουν εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες δικλίδες ώστε να τηρηθούν όλες οι υποχρεώσεις που πρόκειται να αναληφθούν από τους γείτονές μας.
Ασκεί επίσης κριτική στην πρόεδρο της Ν.Δ. για τη στάση του, αναφέροντας πως «μέχρι να αποφασίσει θα έχει απολέσει και όποια ψήγματα αξιοπιστίας τού έχουν απομείνει».
Στη συνέντευξή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποσυνδέει παράλληλα τον ρόλο του ΔΝΤ από την αξιοπιστία της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια, δηλώνοντας πως «τη στάση των αγορών θα κρίνει η αρχική επιμήκυνση του σταθμισμένου μέσου όρου ωριμάνσεων των ελληνικών ομολόγων».
























































