ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κωνσταντίνος Κατσίκης, Πρόταση Δυσπιστίας, Πρόταση Μομφής,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τις κυβερνητικές καταγγελίες περί αποστασίας συνέδεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης την απόπειρα εισβολής ομάδας αγνώστων στο γραφείο του το πρωί της Τετάρτης.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» ο κ. Κατσίκης ανέφερε πως είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του αν δεν ψήφιζε την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Ανέφερε ακόμη πως τα παραπάνω άτομα δεν κατάφεραν να εισβάλουν στο γραφείο του χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών του «που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιχεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο».
Όπως είπε ο βουλευτής, «όταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο.
»Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα».
Ο κ. Κατσίκης δήλωσε τέλος ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση και ότι θα συνεχίσει «να υπηρετεί» τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ» διαψεύδοντας τα περί αποχώρησής του από τους ΑΝΕΛ.
























































