ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξελίξεις αναμένονται στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης αποφασίζει αν θα παραμείνει Το Ποτάμι ή θα αποχωρήσει.
Σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση του Σταύρος Θεοδωράκης ήταν ξεκάθαρος:
«Το ΚΙΝΑΛ είναι πιό συντηρητικό απ’ όσα θα θέλαμε – δεν μπορέσαμε να το στρέψουμε σε περισσότερο προοδευτικές θέσεις».
Ανάλογες απόψεις εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μιλτιάδης Κύρκος.
«Όσο μένουμε στο ΚΙΝΑΛ, εξαφανιζόμαστε», είπε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας ότι: «Μέσα στο ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχουμε».
Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το απόγευμα της Κυριακής, 1η Ιουλίου, κατά την συνεδρίαση των μελών της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του Ποταμιού, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής.
























































