ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθέως εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος.
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο γαλάζιος βουλευτής «αδειάζει» τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επιλογή του να διαγράψει από το κόμμα τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο.
«Δεν είμαι υπέρ των διαγραφών» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Ο κ. Μίχαλος είπε τις απόψεις του σαν πρόεδρος του Επιμελητηρίου, που προφανώς μπορεί να τις πει, αλλά ο καθένας μας κρίνεται. Και κρίνεται στον χώρο που κινείται».
Όταν ερωτήθηκε αν ο κ. Μίχαλος ήταν «δούρειος ίππος» -όπως αναφέρθηκε από τη ΝΔ- ο κ. Βλάχος απήντησε: «Όταν αρχίζει μία αντιπαράθεση, ακούγονται και υπερβολές.
»Δεν ξέρω πώς έγινε το θέμα. Έχω κάποιες απορίες από την όλη διαδικασία.
»Προσπαθώ κι εγώ, από τη στιγμή που έγινε η διαγραφή και μετά, να ενημερωθώ γιατί έγινε, πού είναι η ευθύνη και πού η υπερβολή».
























































