ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το “αντάρτικο” στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας με φόντο τις εκλογές σχολίασε η Φωτεινή Πιπιλή στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως για πρώτη φορά θα ψηφίσει κομματικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και άσκησε κριτική στον Απόστολο Τζιτζικώστα, λέγοντας ότι «δεν είναι ωραίο όταν βλέπουμε ότι αρχίζει ένας πολιτικός πόλεμος σε βάρος της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, να επιμένει στην υποψηφιότητά του».
“Στον Νικήτα Κακλαμάνη θα έλεγα πολλά περισσότερα, πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ, αλλά δεν θα κάνω τίποτα γιατί δε θα έχει νόημα”.
Η κ. Πιπιλή υποστήριξε ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση η αυτοδιοίκηση θα είναι η μόνη χαμένη, από τη στιγμή που πολλοί και λυσσαλέα ισχυρίζονται ότι το διακύβευμα είναι το μνημόνιο, αφού δεν έχουν καταλάβει ότι το μνημόνιο δεν υπάρχει πια.
























































