ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«H Ελλάδα μπαίνει σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, εξαίρεση μεταξύ των χωρών που βγήκαν από τα προγράμματα», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας.
Παράλληλα τόνισε πως «η ενισχυμένη εποπτεία, η ασφυκτική παρακολούθηση, οι βαριές δεσμεύσεις, τα νέα προνομοθετημένα μέτρα μείωσης συντάξεων και αφορολογήτου, και η δέσμευση για υψηλά, μακροχρόνια πρωτογενή πλεονάσματα συνιστούν, επί της ουσίας, ένα “4ο Μνημόνιο”».
«Οι πολίτες το γνωρίζουν και θα βιώσουν τις συνέπειές του, όπως και αν το βαφτίσουν η “Κυβέρνηση των προθύμων” και κάποιοι κοινοτικοί αξιωματούχοι. Για αυτό ζητούν, άμεσα, πολιτική αλλαγή. Για να τελειώσουν ο τυχοδιωκτισμός και τα ψέματα», κατέληξε ο κ. Σταϊκούρας.
























































