Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: Η Ν.Δ. υιοθετεί ακροδεξιό τυχοδιωκτικό λόγο

Σκουρλέτης: Η Ν.Δ. υιοθετεί ακροδεξιό τυχοδιωκτικό λόγο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η υιοθέτηση του ακροδεξιού τυχοδιωκτικού λόγου το μόνο που κάνει είναι να αποτελεί μια ομπρέλα για τη Χρυσή Αυγή. Και τότε δεν θα χρειαστεί απλή αναλογική για να μπουν στα δημοτικά συμβούλια, θα μπουν με την πολιτική σας γύρω από τα κρίσιμα θέματα της εξωτερικής πολιτικής» είπε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, παίρνοντας τον λόγο μετά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας την αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της αξιολόγησης, ο κ. Σκουρλέτης κάλεσε το Σώμα να θυμηθεί «την αξιολόγηση που είχε τη ρήτρα αχρηστίας κατά 15% κι έριχνε στην ανεργία τους δημόσιους υπάλληλους», την αξιολόγηση «των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων, της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας, των σχολικών φυλάκων, των εργαζόμενων στα τεχνικά Λύκεια που έμαθαν ότι καταργούνται οι ειδικότητές τους από την τηλεόραση, την κινητικότητα των μετατάξεων».

«Δε γνωρίζετε ότι υπάρχει δικλείδα ασφαλείας -και τώρα μάλιστα οι δήμαρχοι θέλουν να ενεργοποιηθεί η κινητικότητα, γιατί θα είναι προς όφελός της-, ότι όταν δεν καλύπτεται το 60% των οργανικών θέσεων, δεν μπορεί αυτή να ισχύσει;» διερωτήθηκε ο υπουργός.

Σχετικά με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ποσοστό των πόρων που διατίθενται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Σκουρλέτης αντιπαρέβαλε ότι από το 2010 έως 2015 η Αυτοδιοίκηση στερήθηκε το 60% των πόρων, ενώ σήμερα έχουν ενεργοποιηθεί 2 δισ. 400 εκατ. ευρώ για συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης, για υποδομές στους δήμους και τις κοινότητες.

«Χαίρομαι που μετά το μάδημα της μαργαρίτας, αν θέλετε ή όχι το σπάσιμο της Β’ Αθήνας, τελικά το υιοθετήσατε» είπε, τέλος, ο υπουργός, καλώντας τη ΝΔ να δεσμευτεί ότι θα συναινέσει να εξεταστεί εκ νέου το θέμα των αρμοδιοτήτων της ΤΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...