ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κυβέρνηση δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. Ούτε ο Ελληνικός λαός», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την πολιτική κινητοποίηση των εργαζομένων στη ΔΕΗ.
«Ο σεβασμός και η εφαρμογή των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων είναι πρώτιστη αρχή της Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση οφείλει να λειτουργεί ως θεματοφύλακας αυτής της αρχής και να προασπίζει το δημόσιο συμφέρον.
Και δεν θα επιτρέψει σε μια υποκινούμενη φωνασκούσα μειοψηφία να επιβάλλει την άποψή της, να πλήξει την Ελληνική Οικονομία και τον τουρισμό, ούτε να ταλαιπωρήσει τους Έλληνες πολίτες», κατέληξε η κ. Ασημακοπούλου.
























































