Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βούλτεψη επιμένει στα περί “ενόπλων συνιστωσών” του ΣΥΡΙΖΑ

Η Βούλτεψη επιμένει στα περί “ενόπλων συνιστωσών” του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη επιμένει στην άποψή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει “ένοπλες συνιστώσες”, παρά την έντονη αντίδραση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία και ζήτησε την παραίτησή της.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης, η κυρία Βούλτεψη σημείωσε ότι «αν ζητάει ο αντίπαλος την παραίτησή σου είναι καλό για σένα» και επέμεινε στη δήλωσή της, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκηρύσσει την τοποθέτηση του βουλευτή του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για τον Σάββα Ξηρό.

Η ίδια εκτίμησε ότι ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος έδωσε κοινοβουλευτική και ηθική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί ο δρόμος προς την εξουσία να περνά και από την ένοπλη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, την Τριτη, ο Β.Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του συναδέλφων του Τάσου Κουράκη και Βασιλικής Κατριβάνου να συνηγορήσουν στο αίτημα του καταδικασμένου για τρομοκρατία Σ.Ξηρού να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό, λέγοντας:

«Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ‘φωτογραφήθηκε’ πάλι ως φιλοτρομοκράτης και ότι υπερασπίζεται ουσιαστικά μονομερώς τα δικαιώματα των τρομοκρατών και ότι πηγαίνουν μάρτυρες σε τέτοιες δίκες. Μάρτυρες πήγαν βουλευτίνα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν άνθρωπο που είχε 97% αναπηρία, με προβλήματα υγείας, πολλά από τα οποία προκλήθηκαν μέσα στη φυλακή. Γιατί; Διότι εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από το νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη», έιπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση Διαμαντόπουλου προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, με την εκπρόσωπο της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου να μιλά για «φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους δολοφόνους της 17Ν» και να αναρωτιέται «για πόσο ακόμη θα φιλοξενεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ τη συνιστώσα της τρομοκρατίας;»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Κασσελάκης για δήλωση Βίκυς Φλέσσα: «Το ξέρατε ότι είστε … δολοφόνοι;»

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...