Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Καμμένος: Η 83η ΔΕΘ είναι αφιερωμένη στην ελληνοαμερικανική φιλία

Πάνος Καμμένος: Η 83η ΔΕΘ είναι αφιερωμένη στην ελληνοαμερικανική φιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκθεση αφιερωμένη στην ελληνοαμερικανική φιλία, χαρακτήρισε την 83η ΔΕΘ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία υπουργών, της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, του πρεσβευτή των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, και άλλων εκπροσώπων φορέων, ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην ελληνοαμερικανική φιλία, είναι σημαντικό ότι ένα πλήθος ξένων εταιρειών διεθνούς εμβέλειας βρίσκονται εδώ ενισχύοντας τους διαχρονικούς δεσμούς με τη χώρα», είπε ο κ. Καμμένος στην ομιλία του και προσέθεσε ότι η 83η ΔΕΘ είναι η πρώτη μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

«Μετά το τέλος μιας κακής περιόδου για την Ελλάδα, μιας δύσκολης περιόδου», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Τόνισε ακόμα ότι μέσα από την έκθεση αναδεικνύεται ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία είναι δεδομένη σε κάθε δύσκολη περίσταση.

«Ο στρατός, η αεροπορία το ναυτικό θα εγγυώνται την εθνική ανεξαρτησία και την κυριαρχία της χώρας και είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε πρόκληση», ανέφερε.

Ο κ. Καμμένος, απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρέσβη είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν σύμμαχος και όχι δανειστής, γεγονός -που όπως επισήμανε- έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για την ελληνική οικονομία και το μέλλον της Ελλάδας.

Ακόμα, αναφέρθηκε στις διαχρονικές σχέσεις φιλίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ στη διάρκεια των περασμένων δεκαετιών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λευκός Οίκος: Τι απάντησε η Κάρολαϊν Λέβιτ για τον πόλεμο με το Ιράν και τις «συνομιλίες»

Οι ΗΠΑ «δεσμευμένες να ολοκληρώσουν το έργο» στο Ιράν – Ο Ρούμπιο δηλώνει πως τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοιχτά

Θεσσαλονίκη: Νεκρή με μια ζώνη στο λαιμό βρέθηκε 59χρονη σε διαμέρισμα στον Εύοσμο

Τραμπ: Η επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών Τούλσι Γκάμπαρντ είναι «πιο διαλλακτική» από εμένα στο θέμα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν

Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες – «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...