ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο περιστύλιο της Βουλής έχουν συγκεντρωθεί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Α’ Θερινού Τμήματος για το δημοψήφισμα, καταγγέλλοντας την όλη διαδικασία ως αντιδημοκρατική.
Οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δια στόματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προέβησαν σε δήλωση διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι μια παρασυναγωγή που πλήττει το δημοκρατικό πολίτευμα και τους πολίτες.
«Η κυβέρνηση έχει βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή και δεν δικαιούται να αποφασίζει. Η κυβέρνηση Σαμαρά τρέμει το λαό, τις εκλογές, το δημοψήφισμα. Πρέπει να φύγει για να ανασάνουν οι πολίτες» επεσήμαναν.
























































