ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο περιστύλιο της Βουλής έχουν συγκεντρωθεί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Α’ Θερινού Τμήματος για το δημοψήφισμα, καταγγέλλοντας την όλη διαδικασία ως αντιδημοκρατική.
Οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δια στόματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προέβησαν σε δήλωση διαμαρτυρίας, τονίζοντας ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι μια παρασυναγωγή που πλήττει το δημοκρατικό πολίτευμα και τους πολίτες.
«Η κυβέρνηση έχει βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή και δεν δικαιούται να αποφασίζει. Η κυβέρνηση Σαμαρά τρέμει το λαό, τις εκλογές, το δημοψήφισμα. Πρέπει να φύγει για να ανασάνουν οι πολίτες» επεσήμαναν.
























































