ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Κύπρος, Νίκος Κοτζιάς, Νίκος Χριστοδουλίδης, Σάμεχ Σούκρι, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδος και Αιγύπτου.
Ο επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Έλληνας ομόλογός του, Νίκος Κοτζιάς έφτασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου στις 4 περίπου το απόγευμα και αμέσως μετά έγιναν θερμά δεκτοί από τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών, Σάμεχ Σούκρι.
Σύμφωνα με κυπριακές διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), οι υπουργοί Εξωτερικών των τριών χωρών «πραγματοποίησαν μία ωφέλιμη και πολύ εποικοδομητική συζήτηση, ενώ προέβησαν σε ανταλλαγή απόψεων για το επίπεδο συνεργασίας των τριών χωρών αλλά και για τους τρόπους περαιτέρω εμβάθυνσης αυτής της τριμερούς συνεργασίας».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «μέσα σε αυτό το πλαίσιο, εξετάστηκαν και ιδέες για την προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας».
Από το Κάιρο, οι υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Ελλάδας αναχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής.























































