Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θανάσης Πετράκος επιβεβαιώνει το tribune και στριμώχνει τον Μητσοτάκη

Ο Θανάσης Πετράκος επιβεβαιώνει το tribune και στριμώχνει τον Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Θανάσης Πετράκος ξεγυμνώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και επιβεβαιώνει το tribune.gr για τα αίσχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Σφοδρή επίθεση εναντίον του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος με αφορμή τις παλινωδίες στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εξαιτίας του προγράμματος διαθεσιμότητας.

Οι εξαιρετικά σημαντικές καταγγελίες επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας τα όσα αποκάλυψε το tribune.gr πριν από μία εβδομάδα για τους ανεκδιήγητους χειρισμούς της ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο ζήτημα της ΥΠΑ, οι οποίοι έχουν οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση της Υπηρεσίας. Πρόκειται για τους 249 πρώην υπαλλήλους, μηχανικούς της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας στην ΥΠΑ, αφήνοντας την Υπηρεσία χωρίς μηχανικούς και επιθεωρητές.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το tribune.gr σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ που αφορούν περίπου τους πρώτους 40 υπό διαθεσιμότητα μηχανικούς και πιλότους, τους τοποθετούν σε ΚΕΠ και δικαστικές υπηρεσίες για να βάζουν σφραγίδες!

Αποτέλεσμα είναι αυτή τη στιγμή τα κενά που αυτομάτως δημιουργήθηκαν να καλύπτονται από ξυλουργούς και κηπουρούς, οι οποίοι αίφνης βαπτίστηκαν επιθεωρητές της ΥΠΑ.

Κατά τη διάρκεια των σοβαρών καταγγελιών προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο τελευταίος αποχώρησε από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, για να γυρίσει λίγο αργότερα, θεωρώντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αλλάξει θεματολογία, ή θα έχει ολοκληρώσει την τοποθέτησή του. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τα ακούσει, αναδρομικά.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του tribune.gr το Μέγαρο Μαξίμου είναι πλήρως ενήμερο για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΥΠΑ, καθώς και για τους τεράστιους κινδύνους που αυτοί συνεπάγονται για την ασφάλεια των πτήσεων, δη μεσούσης της τουριστικής περιόδου που έχει απομείνει μοναδικό επιχείρημα του κυβερνητικού συνασπισμού για να «δικαιολογεί» το περιβόητο success story.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...