Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mαξίμου: Ηθικός αυτουργός κίτρινης δημοσιογραφίας και μαύρης προπαγάνδας ο λαϊκιστής Μητσοτάκης

Mαξίμου: Ηθικός αυτουργός κίτρινης δημοσιογραφίας και μαύρης προπαγάνδας ο λαϊκιστής Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η αναπαραγωγή της συκοφαντικής αθλιότητας του «Φιλελεύθερου» από τον κ. Μητσοτάκη, απλώς αποδεικνύει για άλλη μια φορά, την αθεράπευτη ροπή του προς τον λαϊκισμό», σημείωσαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή αναφορές του προέδρου της Ν.Δ., ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση πως πήρε 1,6 δισ. ευρώ και έφτιαξε στη Μόρια «τον αθλιότερο καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο, όπως λένε πλέον τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης».

Σε σχόλιό τους, οι κύκλοι του Μαξίμου ανέφεραν πως «τη στιγμή που η χώρα πληρώνει από το υστέρημά της, για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση της Ευρώπης μετά τον πόλεμο, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει τη λάσπη, αντί να προσφύγει στον εισαγγελέα, αν πιστεύει και στο ελάχιστο όσα ως αρχισυντάκτης μιας τοξικής εφημερίδας «αποκαλύπτει».

Κατά τους ίδιους κύκλους, «ο αρχηγός της Ν.Δ. είναι ηθικός αυτουργός μιας κατά συρροή κίτρινης δημοσιογραφίας, η οποία υποβιβάζει την ενημέρωση σε συκοφαντική επιχείρηση. Είναι όμως και ηθικός αυτουργός της μαύρης προπαγάνδας, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η φασιστική επίθεση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς, όσο ξεφουσκώνουν οι αυταπάτες του για τους συσχετισμούς στην κοινωνία, τόσο θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα φουσκώνει ο λαϊκισμός, το κύμα λάσπης, και η ακροδεξιά πόλωση από τον ίδιο, και την ακροδεξιά παρέα, που έχει εγκαταστήσει στην κορυφή της Ν.Δ.», κατέληξαν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.

Τι δήλωσε ο Μητσοτάκης

«Όσα συμβαίνουν στη Μόρια είναι ντροπή για την πατρίδα μας. Και για τη ντροπή αυτή φέρει αποκλειστική ευθύνη η Κυβέρνηση και οι συνεργάτες της.

Πήραν 1,6 δισ. ευρώ. Και έφτιαξαν τον αθλιότερο καταυλισμό προσφύγων στον κόσμο, όπως λένε πλέον τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Πουλάνε ευαισθησία στα λόγια αλλά με τις πράξεις τους προσβάλλουν τα αισθήματα αλληλεγγύης των Ελλήνων και κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Η Κυβέρνηση, αντί να απολογείται εκφοβίζει όποιον της ασκεί έλεγχο και κριτική. Το Σάββατο τρεις δημοσιογράφοι συνελήφθησαν με τη διαδικασία του Αυτόφωρου μετά από μήνυση του κ. Καμμένου. Όχι γιατί τον συκοφάντησαν. Αλλά γιατί έθεσαν ερωτήματα για τη σκοτεινή διαχείριση τεράστιων ποσών.

Ας το καταλάβουν επιτέλους: Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν θα γίνει Βενεζουέλα.

Θέλω σήμερα να δεσμευτώ για τρία πράγματα:

Πρώτον, η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τη διαδικασία του Αυτοφώρου στα αδικήματα περί Τύπου, δίνοντας προτεραιότητα στη γρήγορη εκδίκασή τους.

Δεύτερον, η αλήθεια για τη διασπάθιση των χρημάτων και τις αδιαφανείς διαδικασίες, θα έρθει στο φως.

Και τρίτον, η χώρα θα αποκτήσει μια αξιόπιστη μεταναστευτική πολιτική: Τα σύνορά μας θα φυλάσσονται αποτελεσματικά, οι διαδικασίες για τη χορήγηση ασύλου θα προχωρούν γρήγορα και όσοι δεν δικαιούνται προστασίας, θα επιστρέφουν αμέσως στις χώρες προέλευσής τους. Και όσοι βρίσκονται σε αυτή τη χώρα θα ζουν σε συνθήκες ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Πέταξε και πάλι τη μπάλα στην εξέδρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...