ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζόραν Ζάεφ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, Σκόπια,


















































Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφείς αποστάσεις από τους χειρισμούς Μητσοτάκη-Σπυράκη κράτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τις αποκαλύψεις για μυστικά ραντεβού της «ειδικής απεσταλμένης» του Προέδρου της ΝΔ με τον Ζόραν Ζάεφ.
«Το ότι συναντήθηκε η κα Σπυράκη με τον κ. Ζάεφ δεν είναι κακό.
»Όταν μιλάμε για αντιπολίτευση δεν υπάρχει θέμα μυστικής διπλωματίας.
»Εγώ θα το είχα δημοσιοποιήσει. Από άποψη τακτικής θα ήταν προτιμότερο».
Την παρατήρηση αυτή έκανε ο βουλευτής Ά Αθήνας της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.
«Το ουσιαστικό συμπέρασμα -συνέχισε- από το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ είναι ότι ο μέσος Σκοπιανός γύρισε την πλάτη στον παράδεισο που του υπόσχονταν οι ηγέτες της ΕΕ και οι αξιωματoύχοι των ΗΠΑ.
»Δεν παίρνουν κανένα μήνυμα δυστυχώς οι ηγεσίες της ΕΕ. Και στο δημοψήφισμα του 2015 στη χώρα μας είχε γίνει βάναυση εισβολή με σκοπό την επιρροή.
»Το σλαβόφωνο κομμάτι δεν προσήλθε στις κάλπες, είναι ακραίο στις απόψεις του, θεώρησε ακόμη και αυτή τη συμφωνία ότι δεν είναι αντάξια της “ιστορίας” τους,΄πήγαν να ψηφίσουν πλειοψηφικά οι Αλβανόφωνοι».
Σε σχέση με τον σχεδιασμό της ΝΔ ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «εάν δεν ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, εμείς θα κάνουμε διαπραγμάτευση από μηδενική βάση.
»Έπρεπε να δείτε την έκφραση του Αμερικανού Πρέσβη όταν το είπε αυτό ο Κ. Μητσοτάκης στο Βελλίδειο.
»Ο Α. Τσίπρας ακολουθεί πλήρως την αμερικανική γραμμή. Πιο μνημονιακός πρωθυπουργός δεν υπάρχει. Πέσαμε έξω όταν λέγαμε ότι θα μας βγάλει από την ΕΕ».
























































