ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σκόπια,


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόλυτος ως προς τον τρόπο με τον οποίο τα Σκόπια μπορούν να μπουν στο ΝΑΤΟ ήταν (και) την Τετάρτη ο Γενς Στόλντενμπεργκ .
Ο Γενικός Γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση πέρα από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό.
«Ο μόνος πιθανός τρόπος για να γίνει η χώρα μέλος του ΝΑΤΟ είναι εφαρμοστεί η συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.
»Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό και στηρίζουμε την πλήρη εφαρμογή αυτής της συμφωνίας, θα δώσει σπουδαία πλεονεκτήματα στη «Μακεδονία, στην περιοχή και στο ΝΑΤΟ» είπε μεταξύ άλλων ο Στόλντενμπεγκ δίνοντας έτσι το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα.
























































