ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σκόπια,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόλυτος ως προς τον τρόπο με τον οποίο τα Σκόπια μπορούν να μπουν στο ΝΑΤΟ ήταν (και) την Τετάρτη ο Γενς Στόλντενμπεργκ .
Ο Γενικός Γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση πέρα από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών για το ονοματολογικό.
«Ο μόνος πιθανός τρόπος για να γίνει η χώρα μέλος του ΝΑΤΟ είναι εφαρμοστεί η συμφωνία με την Ελλάδα για το ονοματολογικό.
»Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό και στηρίζουμε την πλήρη εφαρμογή αυτής της συμφωνίας, θα δώσει σπουδαία πλεονεκτήματα στη «Μακεδονία, στην περιοχή και στο ΝΑΤΟ» είπε μεταξύ άλλων ο Στόλντενμπεγκ δίνοντας έτσι το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα.
























































