ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κορίτσι του μπακαλιάρου και των αγγουριών, σύμφωνα με γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, ανέλαβε να υπηρετήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη αφού προσελήφθη παρανόμως από το ΚΕΕΛΠΝΟ κάτι για το οποίο και διώκεται.
Ας τη γνωρίσουμε πρώτα κι ας συνεχίσουμε: H Ιωάννα Δεμεντή δηλώνει απόφοιτος ΤΕΙ βιβλιοθηκοοικονομίας, σχολής aerobic και παρουσιάστρια της εκπομπής «24 ώρες Ευρώπη» του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφος και social media manager.
Στο… πλούσιο βιογραφικό της περιλαμβάνεται και το ότι το 2008 εξελέγη Μις Βόρεια Ελλάδα και το 2009 εξελέγη Μις Talent Europe.
Ένα… γλαφυρό πορτρέτο του… ταμπεραμέντου και των… δεξιοτήτων της δίνει το παρακάτω βίντεο από εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου:
Κάπου μεταξύ μπακαλιάρου με σκορδαλιά στην κρεβατοκάμαρα και αγγουριού σε λαϊκή αγορά, η Ιωάννα Δεμεντή βρέθηκε και διωκόμενη από την εισαγγελία διαφθοράς, ως μία από τα 23 άτομα εναντίον των οποίων έχουν στραφεί οι αρχές.
Η κυρία Δεμεντή από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του τότε υπουργού Υγείας.
Εκείνο το διάστημα είχαμε τους εξής γαλάζιους υπουργούς: Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης: 25 Ιουνίου 2013- 9 Ιουνίου 2014 (Κυβέρνηση Αν. Σαμαρά 2012), Μάκης Βορίδης: 10 Ιουνίου 2014- 27 Ιανουαρίου 2015 (Κυβέρνηση Αν.Σαμαρά 2012)
Η Ιωάννα Δεμεντή πληρωνόταν όμως και από το ΚΕΕΛΠΝΟ και για τον λόγο αυτό είναι ανάμεσα στα 23 πρόσωπα για τα οποία έχει ζητηθεί δίωξή τους από την Αντιεισαγγελέα Εφετών (δείτε τα σχετικά έγγραφα):



Πηγή: documentonews.gr























































