Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δημοκρατία «καρφώνει» Μητσοτάκη: Προστατεύει το Γιάννο ή τον Σημίτη;

Η Δημοκρατία «καρφώνει» Μητσοτάκη: Προστατεύει το Γιάννο ή τον Σημίτη;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ και το χειρισμό Μητσοτάκη στην υπόθεση προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου εξαπολύει με άρθρο της η εφημερίδα της Δεξιάς «Δημοκρατία».

Στο δηκτικό άρθρο του ο Νίκος Ελευθέρογλου με τίτλο «για ποιον καίγονται τελικά στην Πειραιώς» στηλιτεύει την αμήχανη και καθυστερημένη τοποθέτηση της ΝΔ στον απόηχο της προφυλάκισης του ζεύγους Παπαντωνίου για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις σχέσεις Μητσοτάκη – Σημίτη.

Το άρθρο καταλήγει χαρακτηριστικά με το ερώτημα «για ποιον αλήθεια καίγονται; Για τον Γιάννο ή για τον Σημίτη; Βλέπεις ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Όπως και οι… μίζες από ότι φαίνεται», στηλιτεύοντας την αμηχανία της ΝΔ στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην «ακουμπήσει» την περίοδο Σημίτη, εξαιτίας της ταύτισης των δύο, σε σημείο που πολλά στελέχη της κυβέρνησης του Κώστα Σημίτη, ακόμα και πρώην υπουργοί, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Γιώργος Φλωρίδης, να βρίσκονται με το ένα πόδι στα γαλάζια ψηφοδέλτια. (Διαβάστε όλο το παρασκήνιο εδώ).

Συγκεκριμένα, αναφέρει η «Δημοκρατία»:

Είναι να απορείς πραγματικά, με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ, με αρκετές ώρες καθυστέρηση για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου. Σίγουρα κανείς δεν είναι δικαστής για να κρίνει εάν είναι ένοχο ή όχι το πρωτοκλασάτο στέλεχος των κυβερνήσεων Σημίτη.

Όμως η ΝΔ δεν είναι αυτή που κάποτε κατηγορούσε στην εξεταστική Επιτροπή για τα εξοπλιστικά τον Άκη και τον Γιάννο, και μιλούσε για συγκάλυψη από το ΠΑΣΟΚ αυτού του μεγάλου σκανδάλου;

Τώρα, γιατί στην Πειραιώς αναμασούν βλακώδη επιχειρήματα για… πέμπτη φάλαγγα και άλλα φαιδρά, προφανώς γιατί τους χαλάμε τη σούπα;

Για ποιον αλήθεια καίγονται; Για τον Γιάννο ή για τον Σημίτη; Βλέπεις ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται. Όπως και οι… μίζες από ότι φαίνεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...