Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λοβέρδος δηλώνει ότι το ΚΙΝΑΛ θα συμμετέχει στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο Λοβέρδος δηλώνει ότι το ΚΙΝΑΛ θα συμμετέχει στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Επιτέλους φέρνουν την Συνταγματική Αναθεώρηση στη Βουλή αφού την περιέφεραν σε όλες τις ρούγες και τα καφενεία της χώρας υποτίθεται για να κάνουν λαϊκό διάλογο», υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, υπογραμμίζοντας πως «τίποτε δεν έγινε. Αυτά που ανεβάζουν στο διαδίκτυο σχετικώς είναι πανεύκολο να τα βρει κανείς ακόμη και για εμπορικό προϊόν. Έλεος με τον τάχα κοινωνικό διάλογο».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OpenTv» ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε πως «από την στιγμή όμως που έρχεται στη Βουλή και έρχεται σήμερα, εμείς θα συμμετέχουμε. Έχουμε διαμορφώσει τις δικές μας προτάσεις. Είχαμε πάρει και μια πρωτοβουλία τον Μάιο μάλιστα, στην οποία δεν ανταποκρίθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Αναφορικά με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορώ να τοποθετηθώ εάν δεν την επεξεργαστώ», πρόσθεσε.

Όπως τόνισε ο κ. Λοβέρδος «εμείς είχαμε καταγγείλει “την διαδικασία της ρούγας”. Γινόταν λόγος για το προαύλιο της Βουλής με την συμμετοχή διαφόρων άσχετων. Την Αναθεώρηση του Συντάγματος δεν την κάνουν όμως ούτε οι άσχετοι ούτε οι επιστήμονες. Ο χώρος κατά το Σύνταγμα για την Αναθεώρηση είναι το Κοινοβούλιο».

«Τώρα που έρχεται στη Βουλή, δεν μπορούμε να πούμε όχι στη συζήτηση. Θα είμαστε παρόντες στη συζήτηση με τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Το ποια στάση θα κρατήσουμε σε έκαστη ψηφοφορία αλλά και συνολικά θα το αποφασίσουμε ως Κοινοβουλευτική Ομάδα.

»Οι συσκέψεις μας βεβαίως έχουν αρχίσει με βάση επεξεργασίας τις προτάσεις της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως σύνολο η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συνεδριάσει όταν θα πάρουμε συγκεκριμένη πρόταση.

»Αν σήμερα έρθει η πρόταση, θα την αντιμετωπίσουμε ως προς το περιεχόμενό της. Εκ του Συντάγματος πάντως είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε και αυτό θα πράξουμε», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...