Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η νέα πρέσβυς της Κίνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Η νέα πρέσβυς της Κίνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίσημη συνάντηση της νέας πρέσβεως της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Ζανγ Κιγιού με τον γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, από την πλευρά της πρεσβείας της Κίνας, ο σύμβουλος και αναπληρωτής επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής, Βανγκ Κιάνγκ και η Βανγκ Κι, πρώτη γραμματέας της πρεσβείας της Λ.Δ. της Κίνας στην Ελλάδα, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο συντονιστής του τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής, Νεκτάριος Μπουγδάνης και ο Χρίστος Κανελλόπουλος, μέλος της γραμματείας του τμήματος.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και διμερή ζητήματα των δύο χωρών.

Σε μια περίοδο όπου η στρατηγική συνεργασία Λ.Δ. Κίνας και Ελλάδας παράγει επωφελή αποτελέσματα και για τις δύο χώρες, συμβάλλοντας στη σταθερότητα και ανάπτυξη της περιοχής, συμφωνήθηκε να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία και εποικοδομητική συνεργασία των δύο πλευρών για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό των επιδιώξεων και των στρατηγικών στόχων που έχουν τεθεί.

Η συνάντηση έκλεισε με πρόσκληση προς τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφτεί τη Λ.Δ. της Κίνας ως επικεφαλής επίσημης κομματικής αποστολής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...