Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kοτζιάς: Δυνάμεις που βγάζουν λεφτά από την αδράνεια δεν θέλουν συμφωνία για το Σκοπιανό

Kοτζιάς: Δυνάμεις που βγάζουν λεφτά από την αδράνεια δεν θέλουν συμφωνία για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η μηνυτήρια αναφορά αποτελεί τον μόνο τρόπο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», τόνισε ο Νίκος Κοτζιάς, υπογραμμίζοντας ότι έχει δεχθεί πάνω από 300 απειλητικές επιστολές και σφαίρες, σημειώνοντας πως η στόχευση στο πρόσωπό του ήταν να δυσκολευτεί η πολιτική που θα έκανε την Ελλάδα να έχει μεγάλη δυναμική στα Βαλκάνια.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OpenTV» ο κ. Κοτζιάς σημείωσε ακόμη πως «αυτό που ειπώθηκε στο υπουργικό είναι ότι ο Σόρος εδωσε 50 εκατ. για να «αγοράσουμε» ανθρώπους στα Σκόπια για να κάνουμε την πολιτική μας δουλειά».

«Είχα πει στον Πρωθυπουργό ότι έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, καθώς από τη στιγμή που τέλειωσαν τα μνημόνια η Ελλάδα χρειάζεται νέο πρόγραμμα και συνεργασία με σοσιαλιστικές δυνάμεις. Ως κυβέρνηση σωτηρίας συνεργαστήκαμε με τη Λαϊκή Δεξιά», επεσήμανε ο κ. Κοτζιάς υπογραμμίζοντας πως «η διαφωνία με τον Πάνο Καμμένο ήταν θεμελιακή διαφωνία και όχι προσωπική».

«Δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε κάποιον που απειλεί να ανατρέψει την κυβέρνηση», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε πως: «είχα υποβάλλει άλλη μία φορά παραίτηση στις 19 του Σεπτέμβρη όταν ο ΥΠΕΘΑ έκανε τις δηλώσεις στις ΗΠΑ οι οποίες πρέσβευαν διαφορετική πολιτική».

Αναφερόμενος στις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου περί χρηματισμού από τον εταιρεία του μεγαλοπενδυτή T. Σόρος υπογράμμισε μάλιστα ότι είναι από πλούσια οικογένεια και δεν έχει ανάγκη από χρηματισμό.

«Όλες οι δυνάμεις που θέλουν αδράνεια και βγάζουν λεφτά από την αδράνεια» δεν θέλουν συμφωνία για το Σκοπιανό, ανέφερε ο κ Κοτζιάς.

Ερωτηθείς για τον λόγο που τον οδήγησε στην παραίτηση ο κ. Κοτζιάς σημείωσε πως «ο καθένας έχει τις ευαισθησίες του, γιατί το ζήτημα ήταν ηθικό».

«Μου επιτέθηκαν όλοι, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα, για το ζήτημα των εγγυήσεων με την Κύπρο, ωστόσο δικαιώθηκα», τόνισε αναφερόμενος στο Κυπριακό.

Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι πήγαν να του προσάψουν «ότι κάποιοι πείραζαν τα απόρρητα κονδύλια. Εγώ ζήτησα να γίνει γενίκευση του νόμου που έφερα το 2007 για την έγκριση από τη Βουλή στα απόρρητα κονδύλια. Σκέφτηκα να προτείνω να περάσει αυτό και στη Συνταγματική Αναθεώρηση», ανέφερε.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της αιγιαλίτιδας ζώνης ο κ. Κοτζιάς ανέφερε πως η δουλειά αυτή είχε ξεκινήσει πριν από δύο χρόνια, ενα είπε ότι «ο Πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει να αναφερθώ στο ζήτημα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

ΣΥΡΙΖΑ: Οι προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν κατά της Κύπρου υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Κύπριος Εκπρόσωπος: Καταδικαστέες, απαράδεκτες και προκλητικές οι δηλώσεις Ερντογάν

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...