ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Ισίδωρος Ντογιάκος, Κατερίνα Παπακώστα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Έχουν ξεφύγει τα πράγματα, έχουμε δείξει εξαιρετική ανοχή σε φαινόμενα ανομίας» δήλωσε o τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου και την επίθεση χθες Δευτέρα αντιεξουσιαστών σε αστυνομικούς.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ o κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε την χαρά του που είναι καλά στην υγεία του ο κ. Ντογιάκος, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι «έχουν χαλαρώσει όλες οι αρχές δικαίου».
Αναφερόμενος παράλληλα στις χθεσινές δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, η οποία κάλεσε τους αστυνομικούς να εντείνουν την αυτοπροστασία τους, ο βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε πως «από εκεί που η κ. Παπακώστα υπερασπιζόταν το δόγμα ‘νόμος και τάξη’ τώρα υπερασπίζεται το δόγμα ‘Ρουβίκωνα’».























































