ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Δολοφονίες, Ελληνική Ομογένεια, Κωνσταντίνος Κατσίφας, Ντιτμίρ Μπουσάτι,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι, καλώντας την Αθήνα να καταδικάσει όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα ενώ παράλληλα σημειώνει ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τον ελληνικό κατάλογο «non grata».
Συγκεκριμένα, ο Αλβανός ΥΠΕΞ συνέχισε δηλώνοντας την απογοήτευση του για την «επίσημη σιωπή» της Αθήνας αλλά και για την κοινή γνώμη της Ελλάδας, για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Πρόσθεσε δε ότι οι αλβανικές Αρχές, περιμένουν μια απάντηση από την ελληνική πλευρά και την αποστασιοποίηση της από τις «εξτρεμιστικές ενέργειες» της ελληνικής μειονότητας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, η γειτονική χώρα ανακοίνωσε ότι απαγόρευσε την είσοδο στην Αλβανία σε 52 Έλληνες πολίτες.
Πρόκειται για 52 ομογενείς που παρέστησαν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και κατά την αλβανική κυβέρνηση προχώρησαν σε οργανωμένες ενέργειες σε βάρος της Αλβανίας.
Ο κ. Μπουσάτι προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει αυτός και ολόκληρη τη χώρα χασισοφυτεία του να καταστούν «non grata» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Την ίδια ώρα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν, ότι ανοίγουν πάλι όλες οι υποθέσεις ναρκωτικών στις οποίες εμπλέκονται Αλβανοί πολιτικοί.
























































