ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τη βία και την τρομοκρατία κατά των λειτουργών της Δικαιοσύνης, που επιχειρούν να πλήξουν την ανεξαρτησία και το φρόνημά τους» καταδικάζει ο Τομέας Δικαιοσύνης του ΚΙΝΑΛ, σε ανακοίνωσή του για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο σπίτι του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.
«Η τρομοκρατική επίθεση κατά του εισαγγελέα Ι. Ντογιάκου πυκνώνει το σκοτάδι πάνω από την Ελληνική Δικαιοσύνη» αναφέρει το κόμμα προσθέτοντας:
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς δεν φιμώνονται και δεν επηρεάζονται από εξωγενείς παρεμβάσεις και απειλές, από επιθέσεις που ολοένα και πληθαίνουν όσο βαθαίνει η απαξίωση κι η θεσμική υποβάθμιση της Δικαιοσύνης -από όπου κι αν αυτή επιχειρείται».
Το Κίνημα Αλλαγής καλεί την κυβέρνηση «να προστατεύσει έμπρακτα το κύρος της Δικαιοσύνης και την ασφάλεια των λειτουργών».
























































