ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη επικοινώνησε την Πέμπτη ο διάδοχός του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του για όσα έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες.
Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου αναφέρουν ότι το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του κ. Σημίτη, όπως και της συζύγου του, Δάφνης, του αδερφού του, Σπύρου, και των πρώην υπουργών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ευάγγελου Μαλέσιου πρόκειται για γελοία και άθλια προσπάθεια επανάληψης του «βρόμικου ‘89».
Πάντως να σημειωθεί ότι η τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Παπανδρέου έγινε μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και μετά από πολλά σχόλια που του καταλόγιζαν αφωνία, καθώς πολλά στελέχη της κεντροαριστεράς έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξή τους στον πρώην πρωθυπουργό.
























































