ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Παππάς θα έχει συνομιλίες με την Κύπρια υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλική Αναστασιάδου.
Κατά τη συνάντηση των δύο υπουργών θα γίνει αλληλοενημέρωση και θα συζητηθεί η προώθηση δράσεων που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο τριμερών συμφωνιών, π.χ. διασύνδεση οπτικής ίνας μέσω του Euro – Asia Interconnector Project.
Επίσης η ελληνική αντιπροσωπεία θα παρουσιάσει τα προγράμματα «Ψηφιακή Γεωργία» και «Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων στο Δημόσιο».
Μετά τις συνομιλίες, ο Έλληνας υπουργός θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του επίγειου δορυφορικού σταθμού ελέγχου της Hellas Sat.
Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στη Λεμεσό. Στο Πανεπιστήμιο θα γίνει παρουσίαση του Ερευνητικού Κέντρου Ερατοσθένης και του Έργου EXCELSIOR για θέματα έρευνας της γης και παρακολούθησης του περιβάλλοντος από το διάστημα.
























































