ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υποτροφίες σε Έλληνες υπηκόους (μόνιμους κατοίκους Ελλάδας) προσφέρει το Ισραήλ για σπουδές στη χώρα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Οι υποτροφίες, σύμφωνα με την πρεσβεία του Ισραήλ, αφορούν καλοκαιρινά μαθήματα Ulpan (εκμάθηση εβραϊκής και αραβικής γλώσσας) ή ένα ακαδημαϊκό έτος σπουδών (Οκτώβριος-Ιούνιος) μέχρι οκτώ μήνες για έρευνα (M.A., PH.D, Post Doctorate) σε τομείς όπως οι κοινωνικές επιστήμες, οι διεθνείς σχέσεις, πολιτικές επιστήμες, φιλολογία, ο Ιουδαϊσμός, η Ιστορία του Ισραήλ, και φυσικές επιστήμες με εξαίρεση τις σπουδές ιατρικής, κτηνιατρικής και οδοντιατρικής.
Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως 30 Νοεμβρίου 2018 στη διεύθυνση: Πρεσβεία Ισραήλ (Ακαδημαϊκό Τμήμα) Μαραθωνοδρόμων 1, Π. Ψυχικό 15452 Αθήνα.
























































