Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Τάλεμπ Ριφάι ήρθε στην Ελλάδα και θα συμμετάσχει σε Διεθνές Forum

O Τάλεμπ Ριφάι ήρθε στην Ελλάδα και θα συμμετάσχει σε Διεθνές Forum
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο τέως Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, Τάλεμπ Ριφάι (Dr. Taleb Rifai), για να συμμετάσχει στο Διεθνές Φόρουμ “Next is Now”: «Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές», το οποίο διοργανώνεται κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του δημοφιλούς δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου, στο εμβληματικό για τον ελληνικό τουρισμό ξενοδοχείο Χίλτον.

O τέως Γενικός Γραμματέας του ΠΟΤ, θα βρεθεί το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο Διεθνές Forum “Next is Now” μαζί με τον τέως Πρόεδρο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού και Ταξιδίων (WTTC) και CEO του TUI Group, Dr. Michael Frenzel, τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UWNTO) και CEO της Turespaña, κ. Manuel Butler, την Επικεφαλής για την Ευρώπη της Ένωσης Ταξιδίων Ασίας-Ειρηνικού (PATA), κα Daniela Wagner, και το Γενικό Γραμματέας του Mediterranean Tourism Foundation, κ. Andrew Agius Muscat.

Θα είναι μία συνάντηση υψηλού επιπέδου για το μέλλον, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες ανάπτυξης των ταξιδιών, της φιλοξενίας και του τουρισμού ανά την υφήλιο, και ειδικά για την Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι, η θητεία του Τάλεμπ Ριφάι έληξε τον περασμένο Δεκέμβριο και θεωρείται η πλέον πετυχημένη στην ιστορία του Οργανισμού. Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει την Ελλάδα ως “Θαύμα” του Παγκόσμιου Τουρισμού, χάριν της επιτυχούς διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης και των συνεχών ρεκόρ τουρισμού των τελευταίων ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη

Κύπρος: Μειώσεις ΦΠΑ και ΕΦΚ σε καύσιμα, ηλεκτρισμό, τρόφιμα, γεωργία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

Έλενα Κουντουρά: Ζητά από την Κομισιόν μέτρα και χρηματοδοτικά προγράμματα στήριξης των γυναικών στον τουρισμό για θέσεις ευθύνης, εργασιακή ασφάλεια και εξάλειψη μισθολογικών ανισοτήτων

ΥΠΕΞ: 315 Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους επέστρεψαν στην Ελλάδα την Πέμπτη 05/03

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...