ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Νίκος Σοφιανός, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Στο γήπεδο ο Γρηγόρης Δημητριάδης «συγκρούστηκε» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Σκίστηκε η μπλούζα του Μαρινάκη
Ολλανδία: Απαγόρευση στην αγορά προϊόντων από την Ιουδαία και τη Σαμάρεια
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε νέα αποχαρακτηρισμένα βίντεο με UFO
Η Τουρκία «εχθρικό κράτος» για το Ισραήλ, δήλωσε Ισραηλινός Υπουργός
Η Ισπανία έδειρε τους «σανδαλάκηδες ακτιβιστές» ενώ προηγουμένως είχε καταδικάσει το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιάννης Πρωτούλης θα είναι ο υποψήφιος του ΚΚΕ για την Περιφέρεια Αττικής, ο Νίκος Σοφιανός για τον Δήμο Αθηναίων και η Διαμάντω Μανωλάκου για τον Δήμο Πειραιά.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ, για την Περιφέρεια Αττικής υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, 41 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής από το 2014.
Για το Δήμο της Αθήνας υποψήφιος θα είναι ο Νίκος Σοφιανός (φωτο), 53 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας από το 2010, ενώ για τον Δήμο του Πειραιά υποψήφια θα είναι η Διαμάντω Μανωλάκου, γεωπόνος, 59 χρονών, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Πειραιά από το 2008 έως σήμερα.
Όπως είναι ήδη γνωστό, εκ νέου υποψήφιοι θα είναι οι νυν δήμαρχοι Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος.
























































