ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019 γνωστοποίησε ο Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος επανέλαβε την ανάγκη ελέγχου των απόρρητων κονδυλίων των «ευαίσθητων» υπουργείων και της ΕΥΠ από τη Βουλή.
«Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν μπορεί κανένας τομέας της δημόσιας ζωής, ο οποίος χρηματοδοτείται από τον δημόσιο προϋπολογισμό, να μην υπόκειται σε έλεγχο της Βουλής. Αν δεν υπόκειται σε έλεγχο, κάποιοι φτιάχνουν παράλληλους μηχανισμούς προς τη δημοκρατία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.
Εξαίροντας την πρωτοβουλία που ανέλαβε για τον έλεγχο των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το αντίστοιχο μέτρο και στις υπόλοιπες απόρρητες δαπάνες.
«Διαφορετικά οφείλω στον εαυτό μου και στην ιστορία μου να μην ψηφίσω τις απόρρητες δαπάνες των άλλων υπουργείων, πέραν του ΥΠΕΞ» προειδοποίησε.
Επιτέθηκε δε, στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «δεν μπορεί να υπόσχεται καλύτερη διαπραγμάτευση, όταν επί 40 χρόνια που κυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ, δεν έλυσε το πρόβλημα».
Ταυτόχρονα καταδίκασε τη βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ξεκαθαρίζοντας ότι κάθε επίθεση ενάντια στην ενημέρωση αποτελεί επίθεση ενάντια στη Δημοκρατία.
























































