Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε τι σκέφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να… προσεγγίσουν τη νεολαία!

Διαβάστε τι σκέφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να… προσεγγίσουν τη νεολαία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, ΣΥΡΙΖΑ,

Μπορεί στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να ακούστηκαν μεγάλες κουβέντες για “άνοιγμα στην κοινωνική πλειοψηφία” κι άλλα σοσιαλιστικά, αλλά το κόμμα φαίνεται ότι είναι ανίκανο να υλοποιήσει την… “πορεία προς το λαό”, που έλεγε κι ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου.

Αυτό που έχουμε γράψει άπειρες φορές από το tribune, ότι δηλαδή ένα μεγάλο και συμπαγές κομμάτι της δημοκρατικής παράταξης μπορεί να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν θέλει άλλες σχέσεις μαζί του, όπως να οργανωθεί στο κόμμα ή να “δηλώνει” ΣΥΡΙΖΑίος, έχουν αρχίσει και το κατανοούν κάποιοι στην Κουμουνδούρου. Και όπως είναι αναμενόμενο, το έχουν πάρει είδηση και οι δημοσιογράφοι…

Για παράδειγμα, η εφημερίδα “Στο Καρφί” γράφει -συμφωνώντας μαζί μας-, ότι “όποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, ξέρουν ότι πιο μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία μελών. Οι ψηφοφόροι στις εκλογές μπορεί να στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτή η δυναμική δεν αποτυπώνεται στις κομματικές οργανώσεις, που κυριαρχούν σε πολλές περιπτώσεις γκρουπούσκουλα κι αριστεριστές. Ανάλογο πρόβλημα ίσως και μεγαλύτερο υπάρχει στις μικρές ηλικίες, γεγονός που υποχρεώνει τον Δημήτρη Βίτσα (σημ. tribune, που είχε πάει κι έκανες χαρούλες στον Σταύρο Θεοδωράκη, για να μην ξεχνιόμαστε), να αναλάβει δράση”, γράφει η εφημερίδα.

Και ποια δράση θα αναλάβει ο Δημήτρης Βίτσας; Εμ, εδώ σας θέλουμε! Διαβάστε τι γράφει η εφημερίδα: “Ο γραμματέας του κόμματος υιοθέτησε την πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για έκδοση ενός νεολαιίστικου περιοδικού, για να φέρει πιο κοντά τη νέα γενιά στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Τώρα, τι να τους πει κανείς; Ότι δεν ζούμε στην εποχή του περιοδικού ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ; Ότι όλη η νεολαία είναι με ένα smartphone στο χέρι και όλη την ώρα βρίσκεται στο διαδίκτυο; Ότι μεγάλα και κραταιά περιοδικά, που δεν ήταν και… ΣΥΡΙΖΑίικα έκλεισαν, επειδή κανείς δεν τα διάβαζε; Μα, σε ποιο έτος ζούμε εμείς; Στο 2014; Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει στα 80s, ωραίες εποχές, και θα βγάλει περιοδικό για να… προσεγγίσει τη νεολαία, που δεν διαβάζει περιοδικά και είναι όλη την ημέρα στο internet.

Πάντως δεν έχετε παράπονο! Μέσα στην κοινωνική πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ… Και μετά αναρωτιούνται που δεν πάει άνθρωπος να γραφτεί στις οργανώσεις τους… Συνεχίστε την προσπάθεια αγόρια, σε καμιά δεκαριά χρόνια ίσως και να επικοινωνήσετε με το… περιβάλλον!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...