Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εθνική ντροπή: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απουσίαζαν από τις εκδηλώσεις για την Κύπρο

Εθνική ντροπή: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απουσίαζαν από τις εκδηλώσεις για την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία βγάλανε ανακοινώσεις για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την επέμβαση των Τούρκων στην Κύπρο και πήγαν… για μπάνια.

Όπως καταγγέλλει ο Τέρενς Κουίκ που ήταν παρών κανείς από το Προεδρείο της Βουλής και κανείς εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για την τραγωδία της Κύπρου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως υπουργός Εξωτερικών ήξερε και μπόρεσε να βρει χρόνο να στείλει ρηματική διακοίνωση στην Κύπρο δημιουργώντας διπλωματικό επεισόδιο επειδή δεν του άρεσε η δήλωση της Κύπριας ευρωβουλευτού αλλά δεν μπόρεσε σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ να στείλει κάποιον βουλευτή του κόμματός του στην εκδήλωση μνήμης.

Την σφοδρή ενόχλησή του κατέγραψε με ένα tweet ο Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, για την απουσία Προέδρου ή Αντιπροέδρου της Βουλής, την παντελή απουσία εκπροσώπου της ΝΔ και την απουσία Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, από τις σημερινές εκδηλώσεις μνήμης της Αθήνας για τα 40 χρόνια της κυπριακής τραγωδίας.

Ο Τέρενς Κουίκ, που παραβρέθηκε μαζί με την Νεολαία των ΑΝΕΛ και στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, έγραψε το εξής tweet:

«Εθνική ντροπή.Σήμερα στις εκδηλώσεις για 40 χρόνια κυπριακής τραγωδίας, ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ Προεδρείο Βουλής και Βουλευτές ΝΔ,ΠΑΣΟΚ».

Σημειώνεται ότι ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΛ, μετά το τέλος της κατάθεσης στεφάνων, πλησίασε τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας και του δήλωσε τα εξής:

«Κύριε Πρέσβη, ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σας ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη που σήμερα, στα σημαδιακά 40 χρόνια της τραγωδίας, η Βουλή δεν εκπροσωπήθηκε από ένα Βουλευτή, μέλος του Προεδρείου μας. Πραγματικά λυπάμαι και ως κοινοβουλευτικός και ως Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Ο Τέρενς Κουίκ, μάλιστα, απευθυνόμενος σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του είπε: «Δεν είχατε κάποιον Βουλευτή να φέρεται εδώ να σας εκπροσωπήσει τέτοια μέρα Μνήμης;»

Για την μη εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας, ο Τέρενς Κουίκ δεν είχε σε ποιον να κάνει την σχετική επισήμανση, διότι απλούστατα η ΝΔ δεν είχε στείλει στις εκδηλώσεις ΟΥΤΕ έστω ένα απλό στέλεχος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Ολοκληρώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο με … άρωμα «Σασμού»

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...