ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος,


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια σαφή ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο ίδιος αναφερόμενος στο θέμα της οικογενειοκρατίας, σημειώνει πως το θέμα έχει και τις γελοίες πλευρές του, προσθέτει ωστόσο πως αν και όλοι σπεύδουν να την καταδικάσουν, ελάχιστοι – και κυρίως κανείς από τους ωφελούμενους – δεν την αποκηρύσσει.
Καλεί μάλιστα τους ψηφοφόρους να τους ρίξουν μαύρο.
Δεν είναι τυχαίο που το μυαλό πηγαίνει αρχικά σε έναν συγκεκριμένο και στη συνέχεια στους υπόλοιπους: Στον νυν πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
«Έχει κι η οικογενειοκρατία — δεν λέω — τις κωμικές μέχρι και γελοίες πλευρές της.
»Το δυσάρεστο είναι όμως άλλο: Ότι σχεδόν όλοι μεν σπεύδουν να την καταδικάζουν στα λόγια.
»Στη πράξη όμως ελάχιστοι — και κυρίως κανείς από τους ωφελούμενους — δεν την αποκηρύσσει. Αντίθετα τα κρούσματα όλο και πληθαίνουν.
»Και μάλιστα με απίθανο θράσος των ενδιαφερομένων. Παλιών και καινούργιων.
»Γι αυτό η λύση είναι μόνο μία: Μαύρο από τους πολίτες σε όλες και όλους που μένουν πιστοί στη θλιβερή αυτή παράδοση της ελληνικής πολιτικής».
























































