Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι κατάφεραν οι Έλληνες κολυμβητές που πήγαν στον Παυλόπουλο

Τι κατάφεραν οι Έλληνες κολυμβητές που πήγαν στον Παυλόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση με την κολυμβητική ομάδα «Pastra Cretonaxiosa», την πρώτη ελληνική που πέτυχε τον διάπλου της Μάγχης, είχε σήμερα Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τα μέλη της για τη στάση ζωής που τηρούν μέσα από τη δράση τους, «γιατί είναι μια πραγματική στάση ζωής. Ένας τέτοιος αγώνας είναι χρήσιμος, γιατί έχει πολλούς συμβολισμούς.

»Κυρίως, όμως, σας συγχαίρω για τη διάσταση που έχετε δώσει τελευταία στην όλη σας προσπάθεια και η οποία αφορά το μέλλον νέων ανθρώπων, την προσπάθεια νέων ανθρώπων και σε ορισμένες, ιδίως, περιοχές της χώρας που έχουν ανάγκη από στήριξη.

»Και μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι και εκείνοι από την πλευρά τους αναζητούν το δικό τους μέλλον μέσα από έναν αντίστοιχο “διάπλου”. Έναν “διάπλου” ζωής» ανέφερε.

Ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε η προσπάθεια της «Pastra Cretonaxiosa» να γίνει ένα παράδειγμα για πολλούς.

«Όλα τα ευγενή χαρακτηριστικά τα οποία έχει, κυρίως μέσα από το ότι είναι εντελώς ανιδιοτελής προσπάθεια σε έναν κόσμο που δεν διακρίνεται σήμερα – όχι μόνο στον τόπο μας αλλά και διεθνώς – από την ανιδιοτέλεια, μας είναι πολύτιμα.

»Σε αυτά προστίθεται η αλληλεγγύη προς τον ανθρωπο. Μας λείπει πάρα πολύ αυτή η αλληλεγγύη. Σας ευχαριστώ, λοιπόν, και γι’ αυτό που κάνετε. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια και μακάρι να υπάρξει και μίμηση αυτού του παραδείγματος» είπε προς την κολυμβητική ομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκ μέρους της, η Ευγενία Τζαννίνη, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την τιμή, λέγοντας πως «είναι για μας όπλο το να σας νιώθουμε ότι είστε δίπλα μας και είναι για μας μεγάλη συγκίνηση, το ότι καταφέρνουμε να μοιραστούμε μαζί σας το όραμά μας.

»Το όραμά μας λοιπόν είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά των ακριτικών νησιών, να φτιάξουμε μια οικογένεια υποτρόφων που με τη σειρά τους θα βοηθούν πάλι αυτούς τους τόπους.

»Και θα θέλαμε να είχαμε τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τους τόπους όπου θα δίνονται οι υποτροφίες. Τώρα λοιπόν έχουμε πιάσει τα ακριτικά νησιά με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων.

»Θα θέλαμε να επεκταθούμε και σε χωριά της ακριτικής Ελλάδας. Βρήκαμε δίπλα μας αρκετούς οι οποίοι βοήθησαν. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει επτά υποτροφίες. Ήδη σπουδάζει Γεωπολιτική της Τεχνολογίας η Ζωή Τσομπανέλη, με τη δική μας στήριξη.

»Είναι η μοναδική απόφοιτος του Αϊ Στράτη, η οποία τελείωσε φέτος και τη στηρίζουμε και του χρόνου θα δώσουμε άλλες έξι υποτροφίες. Θα θέλαμε τα παιδιά που θα πάρουν τις υποτροφίες να είναι πραγματικά οι άριστοι σε ήθος, στα μαθήματα αλλά και αυτοί οι οποίοι πραγματικά αξίζουν να σπουδάσουν με τη δική μας τη βοήθεια. Αυτό είναι το όραμά μας…» τόνισε η κ. Τζαννίνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε πάρτι της «Woke ατζέντας» με την «αυλή του Μαξίμου» και ΛΟΑΤΚΙ

Παυλόπουλος-Βενιζέλος: Αντισυνταγματικός ο νόμος για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Μητσοτάκης: Υπό τον φόβο των ακροδεξιών, «παγώνει» τη ρύθμιση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Πρ. Παυλόπουλος: Ο Ερντογάν είναι τρομερά αναξιόπιστος – Αδιανόητη η απειλή του Casus Belli

Τι απαντά ο Γεραπετρίτης για την «υπόκλιση» στον Ερντογάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...