ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Νοτοπούλου, Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για το σοβαρό πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει μίλησε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και την αναπηρία που της άφησε.
«Έχω περάσει πολύ δύσκολα γι’ αυτό και καμία μάχη δεν με τρομάζει πια», δήλωσε η κυρία Νοτοπούλου.
«Έχω δώσει μάχη για τη ζωή μου, για να αποκτήσω ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής μετά από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχα», συμπλήρωσε και εξήγησε:
«Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια σοβαρή αναπηρία.
»Είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο.
»Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό».
Όσον αφορά τη θέση που κατέχει μέχρι αυτήν την ώρα στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η ίδια σημείωσε πως σύντομα θα την εγκαταλείψει.
«Θέλω πρώτα να ολοκληρώσω δύο σημαντικά έργα διαβαλκανικού χαρακτήρα και μετά υπάρχει χρόνος για τον προεκλογικό αγώνα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τα πυρά επιθέσεων που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα, η Κατερίνα Νοτοπούλου υπογραμμίζει πως «από τη μια η κοινωνία μας ζητά νέους και άφθαρτους ανθρώπους και από την άλλη τους πολεμά.
»Όμως νομίζω πως αν εμείς οι νέοι δεν μπούμε μπροστά ποιός θα το κάνει;».
























































