ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν προτίθεται να ζητήσει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών η Φώφη Γεννηματά.
Σε σύντομη συνομιλία της με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συζήτησης στη Βουλή, χαρακτήρισε «τρελά όσα λέγονται κι ακούγονται» πως βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να την ψηφίσουν.
Η κ. Γεννηματά όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει πρόβλημα από τυχόν διαφοροποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου απάντησε: «Καθίστε να δούμε».
Ωστόσο στη συνέχεια ήταν απολύτως ξεκάθαρη λέγοντας «Εγώ δεν θα βάλω κομματική πειθαρχία», κάτι το οποίο πάντως δεν έπραξε στην ομιλία της νωρίτερα στην Ολομέλεια.
Η Φώφη Γεννηματά, είναι εμφανές ότι μη μπορώντας να αντισταθεί στις έντονες εσωτερικές πιέσεις υπέρ των Πρεσπών, που ασκούνται από την πλευρά των φίλων του Γ. Παπανδρέου, αλλά και του Κ. Σημίτη, φοβάται να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και θα αφήσει τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην ψηφοφορία για την επικύρωση για την Συμφωνία των Πρεσπών.
Πρόκειται για αγωνιώδη προσπάθεια της κας Γεννηματά να κρατήσει έναν ελάχιστο βαθμό συνοχής στο κόμμα της, τμήματα του οποίου έχουν αρχίσει να λοξοκοιτάζουν προς την πλευρά της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.
























































