ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ανάγκη του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Αριστείδη Φωκά να επισκεφθεί την τουαλέτα, γιατί είχε πιει γκαζόζα, ήταν η αιτία της απουσίας του από έδρανα της Βουλής κατά την διαδικασία της ψηφοφορίας που ακολούθησε την συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του Δημοσίου Τομέα.
«Ξεκινάει η ψηφοφορία εκείνη τη στιγμή, επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο κυλικείο της βουλής, πήγα στην τουαλέτα για δύο λεπτά.
»Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Σταματήσατε τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή έλειψα».
Με αυτά τα λόγια εξέφρασε ο κ. Φωκάς στη Βουλή τη δυσαρέσκεια του, για το γεγονός πως η απουσία του είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ονομαστική ψηφοφορία.
Ο Αριστείδης Φωκάς είναι βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.
























































