ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος πονοκέφαλος για το Μαξίμου αφού από εκεί που δεν περίμενε γαλάζια βουλευτής κάνει λόγο ότι ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου για τα δάση είναι αντισυνταγματικά.
Πρόκειται για την βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ Διονυσία Αυγερινοπούλου η οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει διατάξεις για τα δάση.
Σύμφωνα με τo site parapolitika.gr η πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος παρενέβη στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής που επεξεργάζεται το σχέδιο νόμου και προβάλλοντας την επαγγελματική της ιδιότητα – ως νομικός με εξειδίκευση στο περιβαλλοντικό δίκαιο – είπε: «Από μια πρώτη ανάγνωση του νομοσχεδίου είδα ότι αρκετές εκ των ρυθμίσεων φαίνεται να είναι αντισυνταγματικές».
Μάλιστα η Διονυσία Αυγερινοπούλου δήλωσε ότι επιφυλάσσεται για την ψήφο της και αναμένει την έκθεση της νομικής υπηρεσίας της Βουλής.
























































