Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αδιάντροπος Πάγκαλος που «του πήρε τη σημαία ο αέρας» στα Ίμια τολμά και μιλά για τον Τσίπρα;

Ο αδιάντροπος Πάγκαλος που «του πήρε τη σημαία ο αέρας» στα Ίμια τολμά και μιλά για τον Τσίπρα;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που επί των ημερών του ο ηγέτης των Κούρδων, Αμπντουλάχ Οτσαλάν, παραδόθηκε στους Τούρκους, ενώ ζητούσε ως ικέτης την προστασία της χώρας μας, ο ίδιος Πάγκαλος που του «πήρε ο αέρας τη σημαία» στα Ίμια, ο ίδιος Πάγκαλος του «μαζί τα φάγαμε», αυτός ο αμετροεπής άνθρωπος, μιλώντας στο φιλότουρκο κανάλι του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι οι Τούρκοι «έπιασαν τον κώλο» του Αλέξη Τσίπρα. Προφανώς εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον έξαλλο νεοδημοκράτη Δημήτρη Οικονόμου, σε πρωτοφανές παραλήρημα, είπε ότι οι Τούρκοι φέρθηκαν περιφρονητικά τόσο προς τον πρωθυπουργό όσο και προς τον ελληνικό λαό καθώς προχώρησαν στην επικήρυξη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έχουν πάρει άσυλο στη χώρα μας, λίγη ώρα μάλιστα πριν από την επίσκεψη Τσίπρα στην Άγκυρα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω» και «να τινάξει τα πάντα στον αέρα», υποστήριξε ο κύριος Πάγκαλος, εξηγώντας ότι «ο άλλος επικηρύσσει και λέει ότι υπάρχουν προδότες και χαφιέδες στον ελληνικό λαό».

Ποιος τα λέει αυτά; Ο Πάγκαλος που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Αυτός ο Πάγκαλος, όχι κάποια συνεπωνυμία.

«Σε αυτές τις επισκέψεις που είναι δώρο που κάνει κανείς σε κάποιον άλλον, εξετάζεται ποιος το έχει ανάγκη, ποιος το ζητάει», συνέχισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας πως εφόσον ήταν η Τουρκία αυτή που ζητούσε την επίσκεψη, που είναι «απομονωμένη πανταχόθεν, για διάφορους λόγους, γιατί διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις σε έδαφος άλλων χωρών, έχουν τσακωθεί με τους Αμερικάνους και η ΕΕ απεχθάνεται την Ρωσία», τότε εμείς «αυτή την συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά, την είχε ανάγκη η Τουρκία».

Τι εννοεί ο Πάγκαλος να την «πουλήσουμε ακριβά»; Μιλάει εκ πείρας; Ας μας το εξηγήσει. Για πόσα «πουλήσανε» παρέα με τον Σημίτη τον Οτσαλάν δηλαδή; Πόσο ακριβά;

Οι Τούρκοι, πρόσθεσε, «δεν έβαλαν τα πάγια θέματα, έβαλαν τα πάντα προς τον Τσίπρα… Του έπιασαν τον κώλο οι Τούρκοι κανονικότατα και φαίνεται και στις φωτογραφίες».

«Νομίζω ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω μετά την επικήρυξη» πρόσθεσε, «να τινάξει τα πάντα στον αέρα, εφόσον ο άλλος μας περιφρονεί συνολικά ως λαό καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν χαφιέδες και προδότες ανάμεσα στους Έλληνες».

Ωστόσο, αυτός ο γέρων, απέφυγε να σχολιάσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μοναδικός Έλληνας ηγέτης που ΠΟΤΕ δεν κατέθεσε στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ.

Ποιων τους κώλους έπιαναν οι Τούρκοι και προφανώς τους άρεσε, κουμπάρων και λοιπών πρόθυμων της «ελληνοτουρκικής φιλίας» πρωθυπουργών, τα γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός.

Ο Τσίπρας δεν κατέθεσε ποτέ στεφάνι στον Κεμάλ, εκεί που όλοι τους, Γιωργάκηδες και Κωστάκηδες, προσκυνούσαν!

Η χυδαιότητα του γέροντα και του ΣΚΑΪ -του λεγόμενου και «τουρκοκάναλου»- θα απαντώνται όπως τους αρμόζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι «σάλταραν» με τη δημιουργία αντι-drone ομπρέλας πάνω από το Αιγαίο – «Οι Μπαρμπαρόσα της Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...