Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η λάσπη του Άδωνι στην Κουντουρά έδωσε πάτημα στη Χρυσή Αυγή – Η υπουργός στην απάντησή της τους συνέθλιψε!

Η λάσπη του Άδωνι στην Κουντουρά έδωσε πάτημα στη Χρυσή Αυγή – Η υπουργός στην απάντησή της τους συνέθλιψε!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνέχεια στη λάσπη που αναπαράχθηκε από media για τα υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα του υπουργείου Τουρισμού, έδωσε η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Άθελά τους όμως αποκάλυψαν με αυτό τον τρόπο τα αντιδημοκρατικά κυκλώματα χυδαίων λασπολόγων που σχετίζονται με τις άθλιες επιθέσεις στην Έλενα Κουντουρά.

Γιατί μη βρίσκοντας άλλους πρόθυμους συκοφάντες, να κυλισθούν στον βούρκο τους, κατέφυγαν στα χρήσιμα εξαρτήματα διαχρονικά κάθε παρακρατικού μηχανισμού, τους νεοναζί.

Είναι οι ίδιοι λασπολόγοι που επειδή δεν μπορούν να ασκήσουν αντιπολίτευση στο έργο της Κουντουρά στον τουρισμό, που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και απέδωσε την περασμένη χρονιά 33 εκατ. τουρίστες και 21 δισ. ευρώ έσοδα για την Ελλάδα, επιδίδονται τώρα σε αντιπολίτευση καφενειακού τύπου και την εγκαλούν για μία επιβεβλημένη δαπάνη, που καλύπτει υπηρεσιακές ανάγκες της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας στα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένων και των Γενικών Γραμματέων. Λες και ξεχάσαμε τα όργια σπατάλης των προηγούμενων.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση δια στόματος Τζανακόπουλου, υπέδειξε ως «ιθύνων νου» πίσω από τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις εναντίον της Έλενας Κουντουρά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με τη στάση του προσφέρει απλόχερα πολιτική κάλυψη στα φασιστικά στοιχεία που απειλούν την Υπουργό Τουρισμού και την οικογένειά της.

Με τους ιδεολογικούς απογόνους του ναζισμού νομίζουν ότι θα πλήξουν την Κουντουρά; Προφανώς, γιατί μόνο αυτοί τους απέμειναν, ή μάλλον αυτούς είχαν πάντα.

Η Υπουργός Τουρισμού στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής, για τη λάσπη περί της προμήθειας των υπηρεσιακών κινητών τηλεφώνων, τους συνέθλιψε με την απάντησή της:

«Σας γνωρίζουμε ότι το περιεχόμενο της εν θέματι Ερώτησης αναπαράγει δημοσιεύματα του Τύπου που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν μόνον εντυπώσεις.

»Υποβαθμίζει τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και σε καμία περίπτωση δεν προασπίζει το δημόσιο συμφέρον, ούτε το εύλογο ενδιαφέρον για τη διασφάλιση των δημοσίων οικονομικών.

»Παρόλα αυτά, σας γνωρίζουμε ότι οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας αποτελούν περιουσία του δημοσίου.

»Όσον αφορά τις δαπάνες προμήθειας των εν λόγω κινητών τηλεφώνων, έχουν εκδοθεί όλα τα νόμιμα παραστατικά, και οι σχετικές αποφάσεις είναι αναρτημένες δημόσια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και προσβάσιμες διαδικτυακά σε κάθε πολίτη.

»Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη δαπάνη είναι επιβεβλημένη, είναι χαμηλή και αφορά στην προμήθεια υπηρεσιακών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, που καλύπτουν διαρκείς και επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας στα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένων και των Γενικών Γραμματέων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών και του Κασιδιάρη

Public Issue: Χάθηκε η εμπιστοσύνη των πολιτών σε Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πολιτικούς και Βουλή

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...