ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μία παραδοχή χωρίς προηγούμενο πέρασε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος.
Ο γαλάζιος βουλευτής ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του κερδίσει τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε… τέταρτο μνημόνιο!
Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Flash Radio 99.4 είπε:
«Τον Οκτώβριο αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη».
Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται από τα παραπάνω, ο ίδιος αδειάζει τον πρόεδρο του κόμματός του, που μιλά συνεχώς για πρόωρες εκλογές, αφού παραδέχεται πως αυτές θα γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή τον Οκτώβριο.
























































