ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το Κίνημα Αλλαγής όχι μόνο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αλλά θα είναι ο νικητής στην μάχη για την κεντροαριστερά» δήλωσε ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με αιχμή την ένταξη στο νέο κυβερνητικό σχήμα των προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτη και Αγγ. Τόλκα και το επιχειρούμενο «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μαλέλης σχολίασε πως «η κεντροαριστερά είναι σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε σε τυχοδιώκτες».
«Η χώρα έχει ανάγκη την μεγάλη δημοκρατική παράταξη που μπορεί να κάνει πράξη την ανάπτυξη και τη δίκαιη κατανομή» πρόσθεσε ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.
























































