ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικός Στρατός, Εύζωνας - Τσολιάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την οικογένεια του εκλιπόντος Εύζωνα, Σπυρίδωνος Θωμά, επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.
Η εκφορά της σορού θα γίνει με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές, αύριο Σάββατο και ώρα 15.00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών.
Κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει ο διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αντιπτέραρχος (Ι) Γρηγόριος Πρεζεράκος.
Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος Εύζωνας αισθάνθηκε χθες βράδυ Πέμπτης αδιαθεσία στη Μονάδα του, την Προεδρική Φρουρά, μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του.
























































