Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε πανικό ο Μητσοτάκης: Απαξιώνει Σαμαρά, Μεϊμαράκη, Καραμανλή και δοξάζει τον εαυτό του

Σε πανικό ο Μητσοτάκης: Απαξιώνει Σαμαρά, Μεϊμαράκη, Καραμανλή και δοξάζει τον εαυτό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να απαξιώσει τους προηγούμενους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, επιχείρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του και επισημαίνοντας ότι πήρε την ΝΔ μετά από αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες (σ.σ. με Μεϊμαράκη και Σαμαρά) και αυτός την έκανε και πάλι μεγάλη.

Συγκεκριμένα μιλώντας για την ηγεσία του ο Κυριάκος Μητσοτάκλης είπε ότι «είμαστε μία διαφορετική ΝΔ καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές…

»Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι «θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε…

»Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μία άλλη ΝΔ και έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη…

»Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών.

»Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές μας προτάσεις».

Ευχαρίστησε τους επικεφαλής των γραμματειών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν ανιδιοτελώς και πρόσθεσε ότι «κάνουμε πράξη το προσωπικό μου στοίχημα την ποιοτική ανανέωση της ΝΔ, δίνοντας την ευκαιρία σε καινούργια πρόσωπα να συμμετάσχουν και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ κομμάτων κοινωνίας και πολιτικής».

Προηγουμένως ο κ. Μητσοτάκης είχε τονίσει ότι «Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα», και πρόσθεσε ότι «οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι καθώς στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές».

Εξήγησε ότι «αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές το Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του το πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία.

»Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε αν είχαμε εθνικές εκλογές…

»Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν».

Αναφέρθηκε και στις περιφερειακές εκλογές λέγοντας ότι στόχος είναι καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες και γιατί όχι ακόμη και οι 13 στη ΝΔ. Για τις δημοτικές ανέφερε ότι «στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών».

Υπογράμμισε το μήνυμα του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ: λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.

«Έχουμε πράγματα να πούμε στους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «ο πυρήνας του προγράμματός μας πρέπει να φθάσει μέχρι τον τελευταίο Έλληνα.

»Θα πρέπει ο καθένας να ξέρει τρεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσει ΝΔ…

»Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πιο πολύ ανάγκη, η ΝΔ είναι κοινωνικό και λαϊκό κόμμα».

Είπε ακόμη ότι η ΝΔ αναδεικνύει, και γι αυτό έχει συγκροτήσει και αντίστοιχες γραμματείες, ζητήματα ποιότητας ζωής και της οικογένειας.

«Θέλουμε να στηρίξουμε την οικογένεια και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που κινδυνεύει να αφανίσει το έθνος μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης κρύβει κουτοπόνηρα το ταξίδι στην όαση Σίβα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...