ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σούδα, Στρατιωτική Άσκηση, Τουρκία, Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό,
















































Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού
Μαζλούμ Άμπντι: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας SDF-Δαμασκού - «Οι δυνάμεις μας παραμένουν στις περιοχές τους»
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στέλνει αεροσκάφη CSAR στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τζάμπα μαγκιές» από τους Τούρκους, οι οποίοι στα πλαίσια ΝΑΤΟϊκής άσκησης προχώρησαν σε μια ακόμα πρόκληση. Στα «μουλωχτά», όπως συνηθίζουν.
Τούρκοι δύτες φωτογραφήθηκαν με την τουρκική σημαία στο βυθό του Κόλπου της Σούδας.
Οι δύτες-καταδρομείς είναι της δύναμης SAS του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.
Συμμετείχαν στην άσκηση του ΝΑΤΟ ARIADNE-19 την οποία διοργάνωσε η Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.
Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον Κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοικής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).
Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.
Οι Τούρκοι δύτες, όπως αναφέρει το onalert, των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν, κρατώντας την τουρκική σημαία στον βυθό του Κόλπου της Σούδας.
Εκεί, στα βαθιά, στον πυθμένα, να μην τους πάρει «χαμπάρι» κανείς.
Αυτή την προκλητική συμπεριφορά, που τη «διαφημίζουν» οι Τούρκοι, να τη βλέπουν οι σύμμαχοι.























































